Stage opdracht

Ik ben op zoek naar een afstudeerstage.

Ik zoek een stage waar ik veel van mijn kennis kan combineren, ik heb tijdens mijn studie van alles geleerd over vormgeving, sterkte van producten en bepalen van de klantvraag.

Stage

Gedurende mijn studie heb ik een half jaar stage gelopen bij karton producent Smurfit Kappa in Hoogeveen, hier heb ik veel geleerd over verpakkingen en het snel vertalen van klanteis naar een product. Mijn project heeft zich gericht op de doe het zelf en verhuis markt, ik heb gebruik gemaakt van de Voort innovatie methode om de best mogelijke eindresultaten op te behalen. Deze stage is afgerond met een 8.

Verbredende minor

Tijdens mijn minor International, Industrial Entrepreneurship bij de Hanze Hogeschool in Groningen heb ik een beter zicht gekregen op het zakelijke perspectief om het product ontwerp heen, wat zijn de gevolgen van een nieuw product en welke afwegingen moet je maken bij het inkopen van producten en wat moet er allemaal gebeuren voor een marktintroductie? Tevens heb ik veel geleerd over supply chain management en cultuur verschillen. Tijdens het project is een project opzet gemaakt voor een windmolen fabriek aan de andere kant van de wereld, deze projecten zijn gemiddeld beoordeeld met een 8,4.

Minor Allround design

Bij de Minor Allround Design, aan het Windesheim heb ik geleerd om op innovatieve wijze met behulp van een methode genaamd SCURM te werken om sneller en betere resultaten te krijgen, bij SCRUM knip je het werk op in kleinere werkzame delen van ongeveer een week. Wanneer een deel niet goed is? dan begin je de week er op gewoon weer opnieuw. Verder heb ik hier vakken gehad over experience design, waarom is starbucks zo slim? 
Verder heb ik de basis kennis opgedaan om te programmeren met Arduino boards.

Vereisten aan stage

De opleiding vereist dat er minstens op 2 van de onderstaande onderwerpen de diepte in gegaan kan worden en de andere 2 wel behandeld worden.

Mocht u vragen of een leuke opdracht hebben, vul het formulier hier onder in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

 

  • Ongeldig formulier teken. Laad dit formulier opnieuw en verstuur opnieuw.
  • Het veld Naam is verplicht.
  • Het veld Telefoonnummer is verplicht.
  • Het veld E-mail is verplicht.
  • Het veld Onderwerp is verplicht.
  • Het veld Bericht is verplicht.
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist