Ons Verhaal, Onze Missie en Onze Aanpak

Ons Verhaal:

De reis begon met een simpel verzoek om hulp. "Kun je een blokje toevoegen op mijn website" was de eerste vraag toen onze oprichter 14 jaar oud was en nog op de middelbare school zat. Steeds vaker kwamen er mensen die opzoek waren naar oplossingen voor hun marketing- en designuitdagingen en vroegen om ondersteuning. Vincent Kuiper, onze oprichter, besefte al snel dat hij hier iets kan bijdragen aan de bedrijven waar hij mee samenwerkt. 

VinKu Design is ontstaan als manier om een leuke zakcent te verdienen tijdens Vincent zijn studie Industrieel Product ontwerpen aan het Windesheim te zwolle. Het bedrijf is een verhaal van kansen en mogelijkheden. Met een passie voor creativiteit en een diepgaande kennis van marketing, design en technologie, ging Vincent aan de slag om oplossingen in de juiste maat te bieden aan iedereen die zijn hulp kon gebruiken.

In de loop der jaren zijn we uitgegroeid tot een hecht team van experts op het gebied van marketing, design, en AI-technologie. Onze reis heeft ons geleid naar het vinden van inspiratie in de unieke uitdagingen van onze klanten en het creëren van oplossingen die echt het verschil maken. Het is ons verhaal van groei, leren en het streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen.

Onze aanpak is altijd klantgericht geweest. Wij zijn geen bedrijf dat je vertelt wat je moet doen; in plaats daarvan gaan we graag met jou in gesprek om jouw behoeften te begrijpen en te adviseren op basis van jouw unieke situatie. We geloven in een persoonlijke benadering, waarbij vertrouwen en samenwerking centraal staan.

Ons doel is om jouw groei en succes te stimuleren. We willen een waardevolle partner zijn op jouw reis naar succes. Bij VinKu Design streven we naar het leveren van oplossingen die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen. Wij zijn er trots op om deel uit te maken van jouw succesverhaal.

Wij zijn VinKu Design - een team van enthousiaste mensen die geloven in de kracht van samenwerking en de impact van op maat gemaakte oplossingen. Laten we samenwerken en jouw visie tot leven brengen.

Samenwerken aan jouw bedrijf?

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we kunnen samenwerken om jouw doelen te verwezenlijken. We kijken ernaar uit om jou en jouw bedrijf te leren kennen en samen te werken aan een succesvolle toekomst.