• slide

Sinterklaas Groningen

Voor deze vereniging heb ik een nieuwe website ontwikkeld waarop zij hun sinterklaasverhuurdiensten aanbieden, zowel aan bedrijven als particulieren. In een eerdere fase heb ik samen met de organisatie alle teksten tegen het licht gehouden om ervoor te zorgen dat de website goed gevonden werd in Google. Dit heeft geresulteerd in een 1e pagina waardering wanneer er gezocht werd op 'Sinterklaas Groningen'.

De website is gemaakt met een eenvoudig te gebruiken content management systeem, zodat de vereniging zelf de inhoud van de website kan beheren en aanpassen. Het ontwerp is professioneel en aantrekkelijk, en heeft een duidelijke structuur om bezoekers te helpen de informatie te vinden die ze zoeken.

Ik ben trots op het resultaat van deze website en op de bijdrage die ik heb geleverd aan de online zichtbaarheid van de vereniging. Als je op zoek bent naar een professionele website voor je vereniging of bedrijf, neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag verder!"

Naast het ontwikkelen van een nieuwe website voor deze vereniging, heb ik ook geholpen om de processen rondom het aanmelden van sinterklazen te optimaliseren. Dit heeft geresulteerd in een efficiënter systeem voor het verwerken van aanmeldingen en het beheren van de planning.

Daarnaast heb ik ook een aanpak uitgedacht voor de marketing van de sinterklaasverhuurdiensten van de vereniging. Dit heeft geleid tot een grotere online zichtbaarheid en meer aanmeldingen voor de diensten. Ik heb bijvoorbeeld verschillende mailingen verzorgd om klanten te informeren over de diensten en deze te promoten.

Ik ben blij dat ik de vereniging op meerdere fronten heb kunnen helpen en ben trots op het resultaat van mijn werk. Als je op zoek bent naar hulp bij het optimaliseren van processen of het verbeteren van de marketing van je diensten, neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag verder!